ГЪРЦИЯ от другата страна ... или защо е една от НАЙ-ПРЕДПОЧИТАНИТЕ дестинации през лятото?

В
ероятно повечето от Вас през лятото са ходили поне веднъж на почивка в Гърция, или поне веднъж са планирали такава. Проучванията показват, че с всяка година броя на туристите по гръцките острови се увеличава и те все повече и повече налагат своето място като едни от най-посещаваните дестинации през лятото и началото на есента. В този списък на предпочитащи обаче не влизат само българските туристи, ами и чуждестранни. Всъщност много от тях повтарят почивката си в същата страна и на следващия летен сезон.
За да прекараме почивката си добре не е достатъчно просто да не мислим за ангажиментите си вкъщи или пък да сме спокойни за домашния любимец. Необходими са много повече неща за перфектната почивка, които просто нямат общо с това, а изискват както от нас да сме проучили добре нещата, така и от другите да отговарят на посочените си критерии.

Предимството на плажните ивици …!
Впечатленията на хора посещаващи редовно тази дестинация гласят, че там условията са отлични, почивките им минават винаги спокойно, в който и хотел да отседнат, гледката е чиста и просторна, а цените не са по-скъпи от обикновените, ами напротив – дори понякога излизат по-евтини. Всъщност дори и да не отидете в петзвезден хотел, храната Ви винаги ще бъде на ниво и добре сервирана с усмивка J
Ако се поразровите малко повече в Уикипедия относно гръцките плажни ивици, ще забележите, че тяхната обиколка достига размер колкото на ½ Африка.

Какво значение обаче има това?
Връщайки се обратно на основните неща, които биха могли да съсипят почивката ни си припомняме основното нещо по време на нея – спокойствието. На никой не би му било приятно да попадне в пренаселен плаж, в който буквално се получава претъпкване на хора един до друг сякаш попаднали на концерт вместо на почивка. В Гърция плажните ивици достигат размери колкото територията на половин Африка и благодарение на този факт там със сигурност ще избегнете търсенето на свободно място за отсядане или просто малко лично пространство. Всъщност именно в това се състои нейното предимство – освен, че предлага всички други основни изисквания за топ дестинация, тя и гарантира на своите посетители, че няма да се чувстват като в Биг Брадър и да станат свидетели/участници в познатите за телевизионното шоу караници и разпри. 

С достатъчната си отворена за ползване територия там можете да се чувствате „свободни“ без да се налага да търсите точно отдалечено място или достатъчно пространство около себе си. Съществуват много „диви плажове“, на които можете да отседнете без да заплащате нищо и да не бъдете обезпокоявани, ако нещо/някой преди това не Ви е допаднало.



Ако си падате по по-екзотичните дестинации, то Гърция ще стане Вашият любимец през летния сезон. Чувствайки се като на Хаваите сред кичестите палми и други глезотии, които предлагат курортите, несъмнено ще останете доволни от качеството и начина на поднасяне на екстрите.




ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО ПРЕДСТОЯЩИ ЕКСКУРЗИИ И ЦЕНИ, МОЖЕТЕ ДА ПОСЕТИТЕ НАШИЯТ САЙТ CALISTO TOURS

Няма коментари:

Публикуване на коментар